Beleef een uniek bedrijfsfeest bij het eerste Full Motion VR Experience Center!


Een bedrijfsfeest wordt nu wel heel erg leuk met twee bewegende Virtual Reality racesimulatoren en 130 vierkante meter speelruimte

Ligt de afdeling inkoop altijd in de knoop met de afdeling administratie? Of luisteren de snelle salesmannen niet naar jullie customer service experts? Vecht het nu voor eens en altijd uit op een digitaal circuit met een racewagen en een Full Motion Virtual Reality Tournament. Naast de competitie kunnen wij ook de catering en het dagprogramma verzorgen voor 5 tot 40 personen.

5 - 40 personen 

Wie van jouw collega's is het allersnelste en wie gaat er naar huis als de langzaamste?

Al beschikbaar vanaf 2 uur

Enorm leuk voor teammeetings, workshops, bedrijfsfeesten of netwerkborrels. 

Catering & extra's

Een heerlijke catering voor een bedrijfsfeest dat niet snel vergeten zal worden. 

Privé Experience Center 

Het gehele Full Motion VR Experience Center is tot jullie beschikking. 

Met welke collega's ga jij deze uitdaging aan?

Het is elk jaar weer een hele opgave om het leukste bedrijfsfeest te organiseren. Wordt het weer een dag survivallen of gaan jullie toch lievers iets anders doen? Beleef nu eens een VR Office party bij Immersive!

Jullie hebben de keuze uit 148 circuits, meer dan 20 circuits, 24 automerken en twee high end Virtual Reality racesimulatoren. Start een competitie en bekroon de snelste collega met een unieke prijs.

Van alle gemakken voorzien

Ons Experience Center is gevestigd in Almere-buiten en biedt ruimte voor 40 personen. De locatie is makkelijk te bereiken via het OV en met de auto. Catering, een leuk dagprogramma met een racecoureur en nog tal van andere mogelijkheden kunnen verzorgd worden op verzoek. Er is ruimte voor eigen invulling van het evenement. 

Klaar voor jullie bedrijfsfeest?

Vraag nu een gratis offerte aan en profiteer van onze scherpe prijzen!

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van een volgend bedrijfsfeest bij Immersive? Neem snel contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om een Full Motion Virtual Reality simulator op locatie te huren. Hierbij leveren wij de simulator af, installeren de hard- & software en verzorgen wij de spelbegeleiding. 

Er gelden enkele voorwaarden voor een Immersive Experience:

Ons Experience Center is alcoholvrij

- Minimale liachaamslengte van 1,60 meter lang

- Geen verleden met epileptische aanvallen of wagenziekte

- Een slank postuur is nodig om te passen in de cobra racestoel