arrow_drop_up arrow_drop_down

Een brandende vraag of even sparren met ons team?

Hoi, ik ben Ted. Ik ben VR Race expert bij Immersive.

Heb je vragen over onze mogelijkheden of wil je even sparren met het team neem dan contact met ons op. Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Bel of Whatsapp ons direct via +31655604455

Vul onderstaand contact formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Wij zijn makkelijk te bereiken per OV of auto!

Met het openbaar vervoer


Immersive is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Plan eerst de route naar treinstation Almere-Buiten (op dit station stopt zowel de sprinter als de intercity). Vanaf treinstation Almere-buiten is het circa 3 minuten met de bus AllGo M2 richting Station Centrum via Molenbuurt. Stap uit bij bushalte Molenbuurt Noord uit en loop in 5 minuten langs de Aston Martin garage naar de Carglass. Wandel het industrieterein op en loop bij ons pand (Zandzuigerstraat 34) naar binnen. Ons Experience Center is te bereiken via de begane grond en gelijkvloers. 

Met de auto


Almere-Buiten ligt centraal in Almere en is snel te bereiken via de A6 en A27. Navigeer naar Zandzuigerstraat 34 en sla voor tankstation Shell linksaf. Rijd met de bocht mee en ga langs de Mazda dealer naar de Carglass. Rijd vervolgens het industrieterrein in naast de Carglass. Parkeren voor de deur is gratis maar de parkeerruimte is soms beperkt. Als er geen ruimte is, parkeer de auto dan een klein stukje verderop. Wij zijn gevestigd naast garagebedrijf CareCure. Ons Experience Center is te bereiken via de begane grond en gelijkvloers.

Wij maken gebruik van cookies