Immersive | Contact
arrow_drop_up arrow_drop_down

Een brandende vraag of even sparren met ons team?

Openingstijden van het Experience Center in Almere

Immersive is standaard geopend op elke zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur. Hiervoor geldt een vrije inloop maar coureurs met een reservering hebben altijd voorrang op coureurs zonder reservering. Openingstijden met (online) reservering


Dinsdag:        Gesloten

Woensdag:    Open op aanvraag

Donderdag:   Open op aanvraag

Vrijdag:          Reservering  17:00 tot 21:30

Zaterdag:      Geopend       12:00 tot 17:00

Zaterdag:      Reservering  17:00 tot 20:00

Zondag:         Reservering  11:00 tot 20:00


Race simulator expert

Hoi, ik ben Ted. Ik ben VR Race expert bij Immersive.

Heb je vragen over onze mogelijkheden of wil je even sparren met het team neem dan contact met ons op. Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Bel of Whatsapp ons direct via +31655604455

Vul onderstaand contact formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Meest gestelde vragen

                                   

Vragen Race Experiences

Ik kom met meerdere personen, kunnen we tegelijk racen?

Wij hebben 4 racesimulatoren beschikbaar; twee bewegende 4D simulatoren en twee Formule 1 simulatoren. Als je voor 2 personen tegelijk geboekt hebt (op hetzelfde timeslot) dan kun je tegelijk en tegen elkaar racen.

Als ik wil reserveren dan kan dit alleen in blokken van 25 minuten maar ik krijg 20 minuten racetijd, hoe zit dit?

Wij reserveren 25 minuten per race experience, hiervan race je ook echt 20 minuten. De overige 5 minuten hebben wij nodig om je uitleg te geven over de simulator, de race in te stellen en de brillen schoon te maken.

Wat als ik misselijk word van de Virtual Reality bril?

Ongeveer 15 - 20% van onze klanten kan last krijgen van 'motion sickness'; leeftijd speelt hierbij een belangrijke rol. Je kunt de Virtual Reality bril tijdens het racen wisselen met het beeldscherm.

Zijn jullie altijd geopend?

Nee, wij zijn uitsluitend op afspraak geopend. In het weekend en op doordeweekse avonden zijn wij vaak geopend maar reserveer altijd online om gegarandeerd een plekje te krijgen.

Kan ik langer doorracen?

Als je langer wil racen dan kun je heats tijdens het online reserveren toevoegen aan je bestelling. Op de dag dat je de Experience beleeft kun je ook vaak extra heats bijkopen maar dit hangt af van de drukte.

Met welke auto ga ik racen?

Voor beginners starten wij met de Ferrari Formule 1 uit 2004 op SPA Francorchamps. De Ferrari is licht, heeft een evenredige vermogenspiek en werkt niet met KERS of DRS. Een ideale wagen om SPA te verkennen. Als je liever ergens anders mee racet dan mag dit altijd! Er zijn 160 racewagens (variërend van Formule 1 tot GT3, Tourwagens, Supercars en Hypercars) en 30 circuits (waaronder SPA, Zandvoort, Nurburgring etc)

Kunnen kinderen ook racen op de simulatoren?

Voor kinderen vanaf 10 jaar is het mogelijk om te racen bij Immersive. Wij adviseren wel om een minimale lichaamslengte te hebben van 1,50 meter anders wordt het moeilijk om bij de professionele racepedalen te komen.

Ik heb een reservering gemaakt maar ik wil deze wijzigen, wat moet ik doen?

Vaak kun jij jouw reservering helemaal kosteloos wijzigen, hiervoor hoef je alleen een email te sturen naar info@immersive.nl . Annuleren van een reservering kan minimaal 48 uur van te voren kosteloos aangegeven worden. Voor het wijzigen van een experience tussen 0 - 48 uur, voor de experience begint, rekenen wij €15,- omboekingskosten.

                               

Wij zijn makkelijk te bereiken per OV of auto!

Met het openbaar vervoer


Immersive is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Plan eerst de route naar treinstation Almere-Buiten (op dit station stopt zowel de sprinter als de intercity). Vanaf treinstation Almere-buiten is het circa 3 minuten met de bus AllGo M2 richting Station Centrum via Molenbuurt. Stap uit bij bushalte Molenbuurt Noord uit en loop in 5 minuten langs de Aston Martin garage naar de Carglass. Wandel het industrieterein op en loop bij ons pand (Zandzuigerstraat 34) naar binnen. Ons Experience Center is te bereiken via de begane grond en gelijkvloers. 

Met de auto


Almere-Buiten ligt centraal in Almere en is snel te bereiken via de A6 en A27. Navigeer naar Zandzuigerstraat 34 en sla voor tankstation Shell linksaf. Rijd met de bocht mee en ga langs de Mazda dealer naar de Carglass. Rijd vervolgens het industrieterrein in naast de Carglass. Parkeren voor de deur is gratis maar de parkeerruimte is soms beperkt. Als er geen ruimte is, parkeer de auto dan een klein stukje verderop. Wij zijn gevestigd naast garagebedrijf CareCure. Ons Experience Center is te bereiken via de begane grond en gelijkvloers.

Wij maken gebruik van cookies