Formule 1 simulator huren - Exclusieve Race Simulator Verhuur.
arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 16:9

F1 simulator huren?


Huur de beste Formule 1 race simulator van de BeneluxOfferte aanvragen
Formule 1 simulator huren

Formule 1 simulator huren?

Huur nu de beste Formule 1 race simulator van de Benelux


Wij zijn er speciaal voor alle event planners, bedrijfsmanagers en of beurs standhouders.

Ben jij opzoek zijn naar een unieke ervaring voor een speciale gelegenheid of evenement? Wil jij een onuitwisbare indruk achterlaten, een leuke ervaring cadeau doen of misschien wel zoveel mogelijk mensen naar jouw beursstand brengen?


Huur dan een van onze bewegende Formule 1 simulatoren. Dankzij ons unieke Formule 1 simulator aanbod hebben wij voor elk evenement een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden lees dan snel verder of neem contact met ons op.


Direct uw ideeën bespreken bel ons dan op 0655604455

Supper vette formule 1 simulatoren! Voor ons jaarlijkse personeelsfeest hebben we naast een DJ en een leuk kerstpakket als verassing 2 bewegende race simulatoren van Immersive gehuurd. 

De racesimulatoren vielen goed in de smaak bij jong en oud!! Een aanrader voor ieder ander evenement.

Albert Heijn logo

Albert Heijn

Voor de lancering van een nieuw BMW hebben we een race simulatoren van Immersive in de showroom geplaatst. De jongens hebben de simulator mooi op tijd geinstaleerd en klaar gezet voor het evenement. We hadden de keuze uit verschillende BMW modellen. De spelbegeleiding hebben ze top geregeld.

BMW logo

BMW motorsport

Voor ons maandelijkse bedrijfsuitje besloten we voor deze maand twee race simulatoren te huren van Immersive. In combinatie met het leaderboard en raceschema hebben we een hele competitie gehouden. We hebben een erg leuke avond gehad, en gaan dit zeker nog een keer doen!

Ortec logo

Ortec

Formule 1 simulator huren doe je bij Immersive

Podium series F1 VR race simulator huren

Podium series F1 VR race simulator huren

Deze budget vriendelijke Formule 1 simulator is alles behalve goedkoop. Dankzij het officiele Esports Formule1 stuur en de buttkicker die de trillingen van de auto doorgeeft aan je stoel. Race je in een Formule 1 simulator waar meenig sim racer graag een paar rondjes in zou willen racen. Deze simulator is met of zonder begeleiding te huren. Ook is een Virtual Reality bril optioneel. Stage 1 is het best geschikt voor evenementen met een krapper budget

Premium series F1 VR race simulator huren

Premium series F1 VR race simulator huren


Onze formule 1 simulatoren van Vesaro zijn de meest geavanceerde formule 1 race simulatoren die je kunt huren in de Benelux. De smalle Carbon Fiber kuipstoeltjes en het Carbon Fiber racestuur zorgen voor ongeëvenaarde feedback tijdens het racen. In combinatie met de professionele Heusinkveld race-pedalen en de VR bril zorgen we voor een echt unieke ervaring. Deze Formule 1 simulator is een echt evenementen kanon en doet het overal goed. Stage 2 is echter het best beschikt voor VR ervaringen.

Bewegende G-Force F1 simulator huren

Bewegende G-Force F1 simulator huren

De stage 3 race simulator is een absolute eyecatcher. Dankzij de 6-inch quad-motion actuatoren heb je levensechte bewegingen en met de 65 inch tripple 4K monitor setup heb je een totaal beeld oppervlak van maar liefst 3,5 m². De gebogen beeldschermen wikkelen zich om je heen waardoor jij het gevoel hebt dat jij in je favoriete supercar zit. Omdat VR ervaringen zeker voor de eerste keer als best intens ervaren kunnen worden is Stage 3 is de ideale oplossing wanneer je een divers publiek verwacht.

Onze F1 race simulatoren, jouw merk

Formule 1 simulator branding

Formule 1 simulator branding

Wil je naast het aanbieden van een unieke ervaring ook je eigen merk versterken, Heb jij een dure beursstand gehuurd en wil je zoveel mogelijk mensen naar jou product of dienst trekken? Informeer dan eens naar onze brandingsopties. Elk evenement weer zien wij dat er tientallen mobieltjes gebruikt worden om foto's en video's te maken. Hoe tof is het als er op al die media die later gedeeld wordt via whatsapp en social media jouw merk/ bedrijfsnaam te zien is. Speel met onze F1 simulator jouw merk of bedrijf in de kijker.

Wij hebben het leveren van een race simulator al meerdere malen aan Immersive toevertrouwd. Omdat wij vaak op meerdagse evenemten staan is het belangrijk dat alles goed blijft werken en lange zware belasting aankan. De race simulatoren van Immersive zijn hier perfect voor geschikt.

Audi logo

Audi Sport

Voor ons 25 jarige jubileum hebben wij een race simulator en een VR booth van Immersive gehuurd. Het feest vond plaatst op een evenementenboot. Vanwege de getijden in de haven hebben we de planning moet veranderen. Gelukkig is er goed met ons meegedacht en is alles op tijd aan boord gekomen.  

Beelen logo

Beelen

Wat een ervaring! De simulatoren waren tot in de puntjes geregeld. Optijd geinstaleerd en met prima spelbegeleiding. Het bewegende onderstel maakt echt een enorm verschil Je hebt echt het idee dat je in de auto zit. Jammer dat de dag voorbij gevlogen is. Hopelijk tot een volgende keer. 

AON logo

AON

Waarom onze bewegende F1 simulatoren het hardste gaan

Wil jij de formule 1 simulator huren die jouw buurman ook op zijn zolder heeft staan? Dan zijn dit niet de simulatoren voor jou. Wij hebben uitsluitend de allerbeste onderdelen geselecteerd. De waarde van deze evenementen kanonnen zit dan ook rond de €40.000,- per stuk. Onze formule 1 simulatoren zijn dus uitermate geschikt voor evenementen, bedrijfsfeesten en beurzen.


  • Formule 1 simulatoren voor professioneel en commercieel gebruik
  • Wij houden ons aan de regels en leveren de simulatoren met commerciële game licenties
  • De formule 1 simulator is bestand tegen lange en intensieve draaidagen
  • De formule 1 simulatoren kunnen door elke rolstoelvriendelijke deur
  • D-box motion systeem voor een unieke ervaring.
  • Direct drive stuur systeem. Gebruikt door race coureurs als Max Verstappen

Effect race simulator huren

Ted race simulator expert


Hoi, ik ben Ted. Ik ben race simulator expert bij Immersive.


Heb je vragen over de bewegende formule 1 simulator of over een van onze andere mogelijkheden? Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier of onze gegevens om contact met ons op te nemen!

Gratis en vrijblijvende offerte ontvangen


Ons volledige simulator aanbod bekijken

Wij maken gebruik van cookies