Koop een Virtual Reality groepsticket en ga samen goedkoop racen
arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 16:9

De leukste race experiences reserveren

Boek een Race Experience vanaf 3 personen in de meest geavanceerde bewegende en Virtual Reality racesimulatoren van Nederland!

De leukste race experience boeken voor groepen, bedrijfsfeesten, afdelingsuitjes en vrijgezellenfeesten!

Beleef met een groep (min 3 personen en max 24 personen) een race experience in de meest geavanceerde race simulatoren van Europa!

Reserveer een groepsarrangement om samen Formule 1, GT3, DTM of een andere klasse te racen in geavanceerde racesimulatoren. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familieuitje enjubileum. Karten is ook leuk maar ervaar eens hoe een echte raceauto aanvoelt! Versla elkaar in verschillende racecompetities en kijk wie de snelste coureur is. Upgrade je groepsticket met een Virtual Reality bril en duik levensecht in de wereld van simracing.

Beleef met 3 tot 16 personen een bewegende virtual reality race experience

4-6 race simulatoren

Wie is de allersnelste coureur op de 30+ circuits?

Krijg 1 tot 2 uur de tijd om te race in onze virtual reality race simulatoren

 50 - 125 min race tijd

Kies de duur van het groep-ticket op een moment die jullie uitkomt

Prive race sessie

Privé game-sessie

Laat ons een (privé-)race opzetten met 160 verschillende racewagens

Hoe werkt het?

Je hebt beschikking tot al onze racesimulatoren. Met een groepsarrangement betaal je de prijs van het groepsticket; deze kosten mogen jullie onderling verdelen.


Koop een groepsticket, bepaal de gewenste (hoeveelheid) simulatoren, de duur van het totale Race Arrangement (50, 75, 100 of 125 minuten) en verdeel de racetijd per persoon. Voor toeschouwers rekenen wij uiteraard geen kosten!


Kies uit 148 verschillende racewagens, 18 circuits en verschillende afstellingen of competities. Het is mogelijk om drankjes, hapjes en een Virtual Reality-upgrade toe te voegen aan het groepsticket.


Het is raadzaam om langer te zijn dan 1,45 meter en een gemiddeld postuur te hebben zodat je in de racestoel (Cobra GT kuipstoelen) past. Als Virtual Reality je niet bevalt kun je ook zonder VR bril racen

"Heb echt een super avond gehad! Ik ben samen met een paar vrienden komen racen. De virtual reality race simulatoren zijn echt super realistisch. Iedereen die van racen houdt moet dit een keer meemaken!"

Virtual reality race experience groep ticket recensie

Mathieu Vaessen

"Bij Immersive heb ik voor de eerste keer een virtual reality bril opgehad. Samen met de bewegende race simulator is het een hele belevenis. Mede dankzij de vriendelijke begeleiding hebben we echt een hele leuke dag gehad."

Virtual reality race experience groep ticket recensie

Colin van der Hoorn

Meerdere race auto's

Groepstickets met 4 geavanceerde racesimulatoren

Brons
(50 min)

120

Vanaf €15,- p.p.

2 Motion sims 
2 F1 seats
(max 8 coureurs)

Zilver
(75 min)

170

Vanaf €17,- p.p.

2 Motion sims
2 F1 seats
(max 10 coureurs)

Meest gekozen

Goud
(100 min)

215

Vanaf €17,90 p.p.

2 Motion sims
2 F1 seats
(max 12 coureurs)

Diamant (125 min)

255

Vanaf €18,20 p.p.

2 Motion sims
2 F1 seats
(max 14 coureurs)
Formule 1 experience

Groepstickets met 6 geavanceerde racesimulatoren 

Brons
(50 min)

170

Vanaf €14,16 p.p.

2 Motion sims
2 F1 seats

2 F1 carbon seats
(max 12 coureurs)

Zilver
(75 min)

240

 Vanaf €15,00 p.p.

2 Motion sims
2 F1 seats
2 F1 carbon seats

(max 16 coureurs)

Meest gekozen

Goud
(100 min)

300

Vanaf €15,00 p.p.

2 Motion sims
2 F1 seats
2 F1 carbon seats

(max 20 coureurs)

Diamant (125 min)

355

Vanaf €14,80 p.p.

2 Motion sims
2 F1 seats
2 F1 carbon seats

(max 24 coureurs)
GT3 racen in race simulator

Heb je een vraag over onze groepstickets? Wil je weten of je langs kan komen op een bepaalde datum/tijd. Of wil je gelijk een reservering maken? Dan kan je daar onderstaand contact formulier voor gebruiken. 

Veelgestelde vragen

Er is geen minimale tijd per persoon dat je verplicht bent om te racen. Als iemand twee minuten wil racen en de andere persoon wil 40 minuten racen dan kunnen jullie dit onderling bespreken. Jullie gecombineerde rijtijd geldt als tijd voor de groepsticket (60, 90 & 120 minuten).

Kinderen vanaf 10 jaar, die minimaal 1,60 meter lang zijn, passen gemakkelijk in de simulatoren. Voor jongere kinderen wordt het al gauw lastig om bij de pedalen te komen. Wij verbieden niemand om te rijden maar willen ook niemand teleurstellen als zij niet kunnen racen.

Het is mogelijk om van te voren extra's te kopen zoals: een (non-alcoholische) dranken, snacks/koude hapjes of extra minuten speeltijd. Daarnaast kunnen jullie ook extra's kopen via pinapparaat op de dag zelf. Let wel op ivm met andere reserveringen is het niet altijd mogelijk om extra speeltijd in te kopen. Doe dit dus liever van te voren

Wij maken gebruik van cookies