Page content

article content

Het sportschool-abonnement voor gamers!

Virtual Reality speelbaar maken voor iedereen in Nederland is geen makkelijke opgave. Een dure watergekoelde game-pc, pittige set-up, ellendig-lange installaties en na 2 uur spelen leg je de bril toch maar weer in de kast. Fanatieke gamers hebben waarschijnlijk al een Oculus Rift, HTC Vive of Playstation VR thuis staan. Maar wil de rest van Nederland niet de nieuwste games beleven?

Daarom zijn wij afgelopen maanden bezig geweest om onze jeugddroom te verwezenlijken: het sportschool-abonnement voor gamers! Schaf geen dure equipement aan maar een voordelig Immersive gaming abonnement zodat je goedkoop de allernieuwste Virtual Reality games met de beste equipement kunt beleven.

Waarom wij de abonnementen introduceren

Zelf zijn wij als eigenaren altijd al gamers geweest (surprise, surprise) en hebben de opkomst van Games vanaf het eerste moment meegemaakt. Als tienjarig jochie ging ik met kinderfeestjes al naar arcadehallen, daar kon je je even helemaal uitleven met spelcomputers die net even wat extra konden bieden. Helaas is die tijd voorbij, tegenwoordig hebben de meeste mensen wel een computer of playstation thuis staan. Echter gaan de technologische ontwikkelingen zo hard, dat er bijna niet tegen op te boxen is. High-end computers met Virtual Reality brillen kosten duizenden euro’s, en er zijn ontelbare bedrijven die de Virtual Reality ervaringen willen uitbreiden met andere hardware. De ervaringen worden hierdoor steeds leuker maar ook steeds duurder. Zo duur dat het voor de gemiddelde gamer onbetaalbaar is geworden.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om als eerste van Nederland het Virtual Reality gaming abonnement aan te bieden. Zo heb je toegang tot onze Vesaro race simulatoren , VR escaperoom, of andere Virtual Reality experiences.

 

Lid worden van onze community

Om met de deur in huis te vallen; je wordt lid van Immersive voor €9,95 per maand via onze leden-pagina. Daarnaast hanteren wij momenteel een actieprijs om voor €6,- lid te worden. In de prijs zijn de administratiekosten (€5,-) en de abonnementskosten (€1,-) inbegrepen. Voor deze prijs ontvang je het volgende:

  1. Maandelijks 15 minuten gratis speeltijd die je kunt ‘sparen’
  2. Je wordt automatisch lid van onze digitale community
  3. Per kwartaal organiseren wij competities en game-events voor onze leden
  4. De laagste prijs om meer minuten te boeken (€0,75 per speelminuut i.p.v. €2, per speelminuut voor niet-leden)

Op deze manier willen wij het Immersive gamen laagdrempelig maken. Daarnaast hanteren wij een korte opzegtermijn van 2 weken . Je kunt al onze huidige en nieuwe games beleven zoals Assetto corsa, Richie’s Plank, Brookhaven Experiment, Belko VR, the Lab of een andere VR experience. Dit betekent dus ook dat je de 15 minuten speeltijd kan gebruiken om te racen in onze Racesimulatoren! Wij proberen om elke maand nieuwe games aan te bieden zodat je genoeg keuze hebt uit nieuwe experiences.

Kortom, voor iedereen hebben wij wel iets om te beleven. Ga voor meer informatie naar https://immersive.nl/lid-worden/ of word direct lid via deze link. Vind je dit bericht leuk? Geef dan een like of reactie. Heb je zelf nog aanvullingen? Laat het ons dan weten en hopelijk zien wij je binnenkort in ons Experience Center!