Beleef een race experience of esports sessie bij Immersive in Almere
arrow_drop_up arrow_drop_down
Race experience

De leukste Race Experiences voor 1 tot 3 personen beleef je bij Immersive!

Boek jouw race experiences en simrace-heats eenvoudig online

F1 Race Experience

F1 Race Experience

Race in een echte formule 1 simulator met Thrustmaster Formule 1 stuur en mogelijkheid voor Virtual Reality. Kom samen en rijd elkaar van de baan af in onze voordelige F1 seats!
Vanaf 19,95 p.p.
F1 Premium Experience

F1 VR Race Experience

Benieuwd hoe levensecht je kunt racen met een Virtual Reality bril? Boek een F1 VR Race Experience en waan jezelf in de virtuele wereld. Er is keuze uit 160+ wagens (waaronder supercars en hypercars)!
Vanaf 24,45 p.p.
4D Race Experience

4D VR Race Experience

Voor de echte raceliefhebbers hebben wij de 4D Vesaro simulatoren die voorzien zijn van het beste racemateriaal en VR brillen. Dit is de meest unieke (en kostbare!) race ervaring in Nederland
Vanaf 28,95 p.p.
Groepstickets 4 - 6 simulatoren

Groepstickets 4 - 6 simulatoren

Race in 4 of 6 simulatoren (met of zonder VR) met een groepsticket. Kom met meerdere personen (vanaf 3 tot 25 personen) en ontvang giga voordeel per persoon. De beste race experiences voor groepen
Vanaf 15,- p.p.
Simulator racing

Wat is sim racing?

Sim racing staat voor 'simulator racing' en begint wereldwijd exponentieel aan populariteit te winnen. Verschillende autofabrikanten zoals Ferrari, BMW en McLaren hebben een eigen 'esports'-afdeling waar sim-coureurs trainen en competities racen. Sim racing wordt steeds vaker gezien als een professionele gelegenheid waarbij serieuze geldbedragen gewonnen kunnen worden en waarbij coureurs met talent een carrière kunnen krijgen bij autofabrikanten en raceteams. 

Kind aan het simulator racen

Eerste keer sim racen?

Weet je niet of sim racen iets voor jou is? Veel sim racers komen bij Immersive langs voor de eerste keer. De snelste zijn is het doel maar plezier staat altijd voorop. Daarom kunnen wij de simulatoren zo afstellen dat iedereen mee kan racen vanaf 10 jaar oud. Het scheelt als je al eens (race)games gespeeld hebt of ervaring hebt met karten/autorijden. Onze racecoaches staan altijd klaar om je racetips te geven over je rijstijl en mogelijkheden om snellere rondes te racen. 
"Bij Immersive heb ik voor het eerst een virtual reality bril gedragen. Samen met de bewegende simulatoren is het een hele belevenis. Mede dankzij de vriendelijke begeleiding en de drankjes hebben we echt een hele leuke dag gehad." 
Mark van der hoorn
Colin van der Hoorn

"Ik was nieuwsgierig naar  de race-ervaring, maar ik voelde me samen met mijn vrienden erg welkom! Er is rekening gehouden met onze wensen en we hebben op eigen tempo kunnen racen en daardoor een leuke experience beleefd."

Carolina van 't Hof
Carolina van 't Hof
Sim racen kun je alleen doen maar het is ook leuker om een race experience met een groep te beleven. Bij Immersive is het mogelijk om met 6 geavanceerde simulatoren tegelijk tegen elkaar te racen. Wij hebben o.a. Formule 1 simulatoren met Fanatec Wheelbases of bewegende simulatoren met Simucubes en Heusinkveld racepedalen. Onze simulatoren zijn allemaal uitgerust met Virtual Reality, high end PC's en zijn real-time verbonden met elkaar. De simulatoren kosten tussen de €7.500 en €40.000 per stuk dus deze zul je niet snel tegenkomen bij iemand in de woonkamer. 
Simulator racen
Professionele begeleiding

Professionele begeleiding

De race coaches geven jou persoonlijke begeleiding zodat je een leuke en snelle experience kunt beleven
Experience Center

Experience Center

Maak gebruik van de bar, reserveer extra heats, relax met een drankje in de lounge en beleef samen een geweldige race-experience
Geavanceerde simulatoren

Geavanceerde simulatoren

De simulatoren zijn voorzien van realistisch tegenstuur, bewegingen van de sims, echte racestoelen, pro-pedalen en Virtual Reality
Immersive biedt sim racing experiences aan sinds 2016 in geavanceerde racesimulatoren. Sim racen nemen wij erg serieus en daarom organiseren wij elke twee maanden een challenge. Tijdens de challenge kun je serieuze geldbedragen of andere prijzen winnen door de snelste tijden te racen op verschillende circuits en in verschillende racewagens. Bij ons mag iedereen meedoen, van amateur tot professional. Zo maken wij Motorsport voor iedereen in Nederland betaalbaar en eerlijk!
Immersive effect

Race met meerdere personen tegelijkertijd

Kom met meerdere personen bij ons langs en race tegen elkaar in een server die we speciaal voor jullie opstarten! Er is keuze uit meer dan 160 racewagens, 30 circuits en verschillende moeilijkheden. Race tegen elkaar op de Nürgburgring, op Zandvoort of voel jezelf een Formule 1/GT3, Supercar of Mazda MX5 coureur door op SPA-Francorchamps, Assen of bijvoorbeeld Monza te racen. Rijd elkaar van de baan of houd het vriendschappelijk. Jullie beslissen!
Wij maken gebruik van cookies