Video Aspect Ratio: 9:4

Race simulator huren?

Huur de ultieme bewegende race simulator met Virtual Reality bril

Offerte aanvragen

Race simulator huren

Race simulator huren?

Huur de ultieme bewegende race simulator met Virtual Reality bril

OFFERTE AANVRAGEN

Specialist in race simulator verhuur

Formule 1 simulator huren

Formule 1 simulator

Huur nu onze formule 1 simulator met of zonder Virtual Reality bril voor jouw evenement. De simulator is uitgerust met een tactile feedback systeem waardoor je de trillingen van de auto door je stoel terug voelt. Wil jij de formule 1 ervaren als Max Verstappen of als Stoffel Vandoorne. Neem dan snel contact met ons op.

Meer informatie

Bewegende race simulator huren

Bewegende race simulator

Ben je opzoek naar de ultieme race beleving? Huur dan een van onze zeer exlcusieve bewegende Vesaro race simulatoren. Dit evenementen kanon zorgt gegarandeerd voor een blijvende herinnering bij al voor jouw vrienden, collega's, (pottentiele)klanten en/of relaties!

meer informatie


Exclusieve race simulatoren huren?


Wij zijn er speciaal voor alle Event planners, bedrijfsmanagers en of beurs standhouders.


Ben jij opzoek zijn naar een unieke ervaring voor een speciale gelegenheid of evenement? Wil jij een onuitwisbare indruk achterlaten, een leuke ervaring cadeau doen of misschien wel zoveel mogelijk mensen naar jouw beursstand brengen? Huur dan een van onze bewegende race simulatoren.


Unieke simulator aanbod.


Dankzij ons unieke simulator aanbod hebben wij voor elk evenement een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden lees dan snel verder of neem contact met ons op.


Enzo Knol op bewegende race simulator Immersive

Overtuigd? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Direct uw ideeën bespreken? Bel ons gerust! 0655604455

Verder lezen

Offerte aanvragen

Albert Heijn

Voor ons jaarlijkse personeelsfeest hebben wij naast een DJ en een leuk kerstpakket als verassing 2 bewegende race simulatoren van Immersive gehuurd. De racesimulatoren vielen goed in de smaak bij jong en oud!! Een aanrader voor ieder ander evenement.

Albert Heijn Kamperland

Bedrijfsfeesten

Ben jij een bedrijfsfeest aan het organiseren en wil jij de competitie aangaan met jouw collega's? Huur dan een bewegende race simulator of een van onze playseats en beleef samen deze unieke ervaring. Race tegen de klok en houdt de tijden bij op ons Top Gear leaderbord, of race tegen elkaar op de baan in een multiplayer sessie. Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor?

Entertainment

Wij zijn er om jouw evenement naar het volgende niveau te tillen. Wil jij een leuke ervaring aan jou potentiele klanten of relaties aanbieden zet dan een van onze racesimulatoren in. Nu Max Verstappen het zo goed doet in de formule 1 wil iedereen zijn rijkunsten tonen op het circuit.

Brand awareness

Heb jij een dure beursstand gehuurd en wil je zoveel mogelijk mensen naar jou product of dienst trekken? Ben je opzoek naar reuring wil je dat mensen foto's en video's maken van jouw beursstand? Huur dan een bewegende race simulator met branding. Wij hebben de ultieme conversatie starter voor jou.

Zij gingen je voor

Bmw Motorsports

BMW Motorsports

Endologix inc

Endologix inc

AON

AON

Porsche

Porsche

Ahold

Ahold

Fontys hogeschool

Fontys Hogeschool

PON

PON

Cornelissen transport

Cornelissen Transport

Mercedes-Benz

Beelen Group

ORTEC

Mr. Nameless

Onze unieke race simulatoren

Bewegende race simulator huren

Bewegende race simulator

Onze Vesaro simulatoren zijn de meest geavanceerde bewegende race simulatoren die je kan huren in de Benelux. Het D-BOX motion platform zorgt voor ongeëvenaarde feedback tijdens het racen. In combinatie met het het direct drive stuur systeem en de VR bril zorgen we voor een echt unieke ervaring.

Dit evenementen kanon is opgebouwd uit alleen professionele en commerciële onderdelen. En is daardoor bestand tegen lange en intensieve draaidagen.

Offerte aanvragen

Formule 1 simulator huren

Formule 1 simulator

Het Max Verstappen tijdperk is aangebroken en iedereen is in de ban van de Formule1. Wekkers worden zondag ochtend vroeg gezet om de rijkunsten van Max te kunnen bekijken. De autosport is weer helemaal hot. Wil jij gebruik maken van deze hype tijdens jouw evenement huur dan onze Formule1 simulator.

Dankzij het officiele Esports Formule1 stuur en de buttkicker die de trillingen van de auto doorgeeft aan je stoel bevind je je in de cockpit van Formule1 wagen. Zet je de VR bril op dan kom je rechtstreek op het digitale circuit terecht.

Offerte aanvragen

Overtuigd? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Direct uw ideeën bespreken? Bel ons gerust! 0655604455

HOE WERKT HET?

OFFERTE AANVRAGEN

Een succesvolle samenwerking

Bespreken van het evenement.

Bespreken van het evenement.

Wij zijn benieuwd wat jij zou willen bereiken met het evenement. Hoe kunnen we jou het best ondersteunen? Wat is de doelgroep en hoeveel mensen verwachten jullie op het evenement? Gaat het om een eenmalige samenwerking of wil je een partnerschap met Immersive?

Je ontvangt van ons een offerte op maat.

Je ontvangt van ons een offerte op maat.

Zodra wij weten wat jouw wensen zijn ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte.

Tevreden en akkoord? Super!

Tevreden en akkoord? Super!

We kijken ernaar uit om met je samen te werken.

Bezorgd Geïnstalleerd en getest.

Bezorgd Geïnstalleerd en getest.

We zijn altijd ruim van te voren aanwezig om alles op te bouwen, te installeren en te testen.

Ted race simulator expert


Hoi, ik ben Ted. Ik ben race simulator expert bij Immersive.

Heb je vragen over onze mogelijkheden of wil je even sparren met het team? Neem dan contact met ons op! Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Bel of Whatsapp ons direct via +31655604455

Gratis en vrijblijvende offerte ontvangen