Race simulator huren?

Bewegende race simulator huren met Virtual Reality. Creëer en beleef unieke ervaringen met jouw vrienden, collega's, (pottentiele)klanten en/of relaties !

GRATIS OFFERTE ONTVANGEN
Video Aspect Ratio: 9:4

Race simulator huren?


Bewegende race simulator huren met Virtual Reality. Creëer en beleef unieke ervaringen met jouw vrienden, collega's, (pottentiele)klanten en/of relaties!Gratis Offerte ontvangen


25+

Keuze uit 25 echte circuits

175+ 

Keuze uit 175 racewagens waaronder de Formule1 

100%

Tevredenheidsgarantie

Een bewegende race simulator huren is altijd inclusief: 

Bewegende race simulator

Full motion techniek

D-Box 3inch motion techniek voor een levensechte ervaring

Echte cobra racestoelen

Echte Cobra race stoelen

Deze kwaliteits racestoelen komen rechtstreeks uit de racerij

Voel de race simulator perfect aan

Perfecte Force Feedback

Voel de auto en elke oneffenheid van het circuit perfect aan
Virtual reality race ervaring met een Oculus Rift  of HTC vive

Oculus Rift

De race simulator is met of zonder VR bril te gebruiken

Curved 4k scherm voor het meekijken met de Virtual Reality experience

Curved 4K monitor

Geniet en kijk mee met de bloedstollende VR experiences

5.1 Surround sound

5.1 Surround sound

Krijg kippenvel van het geluid van de super en hypercars

De race simulator wordt gebracht, geïnstalleerd en opgehaald

Zorgeloze instalatie 

De simulator wordt geïnstalleerd op locatie door onze VR experts

Extreem krachtige Virtual Reality game pc

Extreem krachtige PC

Watergekoelde super PC; geniet van ultra mooie graphics!

Professionele begeleiding door Immersive

Spelbegeleiding

Professionele spelbegeleiding door VR experts

Race simulator huren? Bij Immersive kun je een bewegende race simulator huren met of zonder virtual reality bril. Een race simulator huren bij Immersive is de publiekstrekker van 2018. Heel Nederland is in de ban van racesimulatoren en formule 1 door Max Verstappen.

Ben jij klaar voor de echte Max Verstappen Experience?

Teambuilding met Virtual Reality

Teambuilding & bedrijfsuitjes

Een bijzondere ervaring delen zorgt voor een betere werksfeer, meer onderlinge vertrouwen en een boost in motivatie. Met een bewegende Virtual Reality race simulator haal je dé ervaring voor jouw werknemers of collega's in huis.


Ga samen de competitie aan in onze Virtual Reality race simulatoren. Stap in jouw favoriet supercar en zet de VR bril op. Ben jij klaar voor een bloedstollende race experience? Wij leveren onze simulatoren met Top Gear leaderbord. Wij houden de rondetijden bij op ons scoreboard en bekronen de snelste coureur.

Race simulator voor entertainment en feesten

Entertainment & Feesten

Kenners zijn het met ons eens zijn, dit is de Ferrari onder de race simulatoren. De meest exclusieve en hightech onderdelen zijn geselecteerd voor een ultieme beleving. Met als resultaat een super realistische race simulator met een prijskaartje gelijk aan een gloednieuwe luxe middenklasse auto. Van product lanceringen tot het vieren van een jubileum of andere gelegenheid. Virtual Reality racing is hot en iedereen wil het meemaken. 

Een race simulator huren is geschikt voor alle leeftijdscategorieëen. Wij hebben gepaste race simulatoren en Virtual Reality experiences voor ieder evenement of feest. Van kennismakingsgames voor kinderen (vanaf 7 jaar), tot een bewegende Virtual Reality race simulator gebruikt door professionele racecoureurs. Iedereen kan zich uitleven in onze virtuele omgevingen.

Brand awareness door Virtual Reality race simulator

Brand awareness

Een beursstand of sta je op een evenement met andere bedrijven? Wil je dat (potentiele) klanten/relaties zich bij jouw stand verzamelen? Ons evenementen-kanon zorgt er gegarandeerd voor dat jullie bedrijf het middelpunt van het evenement is. Deze race simulatoren kom je nergens anders tegen in Nederland. Naast het begeleiden van de VR experiences kunnen we ondersteunen bij het verzamelen van contact gegevens, visitekaartjes verspreiden en/of mail adressen noteren. 


Wij bieden de mogelijkheid om onze Virtual Reality race simulator volledig in huisstijl te branden. Wil je meer weten over onze branding mogelijkheden of heb je een andere vraag? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte of advies gesprek aan.

Unieke Race simulator huren

Unieke Playseats huren

De Formule 1 Playseats huren met Virtual Reality brillen en motion-vibration zijn ook een goede publiekstrekker! De Playseats zijn industrieel ontworpen en kunnen beter tegen een stootje dan standaard Playseats. Het surround-system zorgt voor een geweldige ervaring. De playseat(s) zijn een voordelige aanvulling voor grote evenementen met meerdere simulatoren of voor evenementen met een kleiner budget. Vanaf 15 februari 2018 beschikbaar!

Wil jij jouw vrienden, collega's, (pottentiele)klanten en/of relaties trakteren op deze once in a lifetime Virtual Reality race experiences? Vraag dan een adviesgesprek of een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Bewegende race simulator

De echte kenners zullen het met ons eens zijn, dit zijn de meest geavanceerde race simulatoren van Nederland. We hebben uitsluitend de meeste exclusieve onderdelen gebruikt voor dit evenementen kanon. Dankzij het full motion systeem en de virtual realtiy bril is dit een echt evenementen kanon

Wil jij jouw vrienden, collega's, (pottentiele)klanten en/of relaties trakteren op deze once in a lifetime Virtual Reality race experiences? Vraag dan een adviesgesprek of een gratis en vrijblijvende offerte aan.


Zij gingen je voor:

Aon Verzerkingen

Aon verzekeringen

BMW motorsport

BMW Motorsport

Endologix Inc

Endologix Inc

Cornelissen Transport

Cornelissen Transport

Porsche

Ahold

KPN

Dura Vermeer

Een ervaring die je nooit meer vergeet


  • De beste Virtual Reality experiences
  • Uniek in Nederland een bewegende Virtual Reality race simulator
  • Keuze uit 150+ supercars en meer dan 25 circuits
  • Balanced headset of 5.1 surround systeem
  • Gegarandeerd een levenslange herinnering 

Ook goed om te weten 


  • De race simulator is met of zonder VR bril te gebruiken
  • Op locatie door heel Nederland
  • Altijd professionele begeleiding
  • Alle Virtual Reality experiences kunnen gemakkelijk 24 uur per dag belast worden

Virtual Reality expert

Hoi, ik ben Ted. Ik ben Virtual Reality expert bij Immersive.

Heb je vragen over onze mogelijkheden of wil je even sparren met het team? Neem dan contact met ons op! Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Bel of Whatsapp ons direct via +31655604455

Gratis en vrijblijvende offerte ontvangen